skip to Main Content

Laatst bijgewerkt: September 2023

Welkom bij IEDEREDAG! Hier zijn onze Algemene Voorwaarden voor het gebruik van Visuals, Templates en Modellen (hierna “Producten”). Voordat je onze geweldige Producten gaat gebruiken, vragen we je vriendelijk om deze voorwaarden aandachtig door te lezen. We willen ervoor zorgen dat je precies weet waar je aan toe bent.

Auteursrecht en Persoonlijkheidsrecht:

 1. Alle Producten die beschikbaar zijn in de webshop van IEDEREDAG zijn beschermd door auteursrecht. Als je een Product aanschaft, krijg je specifieke rechten om het te gebruiken, maar wel alleen voor privégebruik of binnen je organisatie. Stuur ons alsjeblieft geen Producten terug Рdat kunnen we helaas niet aannemen.
 2. We zijn trots op onze creaties, dus we vragen je om ze niet aan te passen zonder onze schriftelijke toestemming. We willen graag dat ze in hun beste vorm blijven.

Toegestaan Gebruik onder Specifieke Voorwaarden:

 1. Je mag onze Producten gebruiken voor coachings- of trainingsdoeleinden, zoals in presentaties en prints. Vermeld dan even IEDEREDAG- Saskia Beckers en verwijs naar www.iederedag.com.
 2. Als je prints wilt uitdelen aan deelnemers van een training of cursus, mag dat, maar alleen als het om maximaal 15 deelnemers gaat. Als je een grotere groep hebt, laat het ons weten en bekijken we de details, inclusief de kosten die in de volgende paragraaf staan.
 3. We begrijpen dat je misschien lage resolutiebestanden via e-mail met anderen wilt delen. Dat mag, zolang het aantal personen beperkt blijft tot 15. Als je een grotere groep hebt, neem even contact op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
 4. Heb je zin om onze creaties te delen op je website of sociale media? Ga je gang! Voeg gewoon ‘Saskia Beckers – IEDEREDAG’ toe als bronvermelding en een link naar www.iederedag.com.

Niet Toegestaan zonder Onze Toestemming:

 1. Als je van plan bent om meer dan 15 mensen te voorzien van prints, bijvoorbeeld voor merchandise of drukwerk, laat het ons alsjeblieft weten en zorg voor onze schriftelijke toestemming. We hebben ook een paar kosten die van toepassing kunnen zijn, afhankelijk van de grootte van je groep.
 2. Het is niet toegestaan om hoge resolutiebestanden via e-mail, je website of sociale media te delen zonder onze schriftelijke toestemming.
 3. Vergeet niet om ‘Saskia Beckers – IEDEREDAG’ te vermelden en een link naar www.iederedag.com toe te voegen als je lage resolutiebestanden deelt. Het is belangrijk dat anderen weten wie de creatieve geest achter deze prachtige Producten is.
 4. We houden niet van verkoop van onze Producten of bestanden ervan. Dus, please don’t.

Belangrijke Aandachtspunten:

 1. Als je lage resolutiebestanden gebruikt, zorg ervoor dat ze maximaal 900 pixels breed zijn en een resolutie van 72 dpi hebben. Je vindt instructies voor het verkleinen van bestanden op onze website.

Contactgegevens:

We staan altijd klaar om je te helpen. Als je vragen hebt, iets niet begrijpt, of toestemming nodig hebt, neem dan gerust contact op met Saskia Beckers van IEDEREDAG via saskia@iederedag.nl of bel haar op 06-13143130.

We willen dat je het beste uit onze Producten haalt, en we danken je voor het naleven van deze Voorwaarden. Onthoud dat we het recht behouden om deze Voorwaarden op elk moment te wijzigen, dus check af en toe voor updates. Veel plezier met onze creaties!

Back To Top
×