skip to Main Content

Het IEDEREDAG Regionale BBL-punt voor artsen in Brabant/ Noord- Limburg is dé plek waar artsen en potentiële doktersassistentes elkaar vinden voor een Beroeps Begeleidend Leerwerkplek (BBL).

Wil jij meer weten over het vak doktersassistente en de BBL-opleiding?

Tijdens onze informatiebijeenkomst vertellen we je alles over het vak, de opleiding en het combineren van werken en leren.

Mocht je al een leerwerkplek hebben, dan kun je dat via het aanmeldformulier aangeven. Zo niet, dan kijken we graag of één van onze leerwerkplekken een match kan worden.

Schrijf je in voor één van onze bijeenkomst. Zodra wij weten wanneer deze is, zullen we je een uitnodiging sturen. De bijeenkomsten vinden plaats op het Summa college. Meer informatie ontvang je na inschrijven.

IK MELD ME AAN VOOR DE INFORMATIEBIJEENKOMST

** Om deel te kunnen nemen aan de opleiding moet je voldoen aan het BBL-profiel. Dat betekent o.a. dat je de Nederlandse taal goed moet beheersen en minimaal een vmbo-t of mbo 3 opleiding afgerond hebt.

Wil jij de BBL-opleiding graag volgen?

Meld je aan via onderstaande button. Schrijf je ook in voor de informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst is verplicht om te kunnen starten met de opleiding.

IK MELD ME AAN VOOR DE BBL-OPLEIDING

**Wij hebben diverse leerwerkplekken die een kandidaat zoeken. Wij kijken graag samen naar een passende plek.

Staat u op het punt een kandidaat aan te nemen of heeft u een leerwerkplek ter beschikking?

Wij helpen u bij het zoeken van een geschikte kandidaat voor uw team. We screenen kandidaten en nemen assessments af, zodat u een goede keuze kunt maken. Schrijf u in via onderstaande knop.

IK WIL GRAAG EEN BBL’ER OPLEIDEN

"Je mist 100% van de kansen, die je nooit grijpt"

Ervaart u weerstand tegen het laten starten van een BBL-kandidaat? Twijfelt u of de energie die u erin steekt ook een geschikt teamlid oplevert? Wij doen er alles aan om het afbreukrisico van de BBL-kandidaten zo laag mogelijk te maken.

Bij ons bent u dus aan het juiste adres. We screenen en informeren de kandidaten voorafgaand aan de gesprekken bij u in de praktijk. We bereiden ze voor op het werken & leren in de praktijk en bieden u de gelegenheid om een assessment in te zetten als ondersteuning bij het maken van de juiste keuze.

Hoe gaat het in zijn werk en wat moet u doen:

  1. Laat uw contactgegevens achter op onderstaande button.
  2. Hebben wij kandidaten beschikbaar, dan zijn deze geïnformeerd en gescreend en sturen wij het CV en de motivatie naar u door.
  3. U maakt de keuze wie uw team gaat versterken.
  4. Hebben wij geen kandidaten beschikbaar, dan zoeken wij samen met u naar een geschikte kandidaat.
  5. Wanneer u twijfelt of meer achtergrondinformatie wil over de kandidaat, heeft u de mogelijkheid om een assessment in te zetten.

Zoekt u naar een BBL-kandidaat of wilt u iemand de mogelijkheid geven om binnen uw bedrijf door te groeien? Wij helpen u graag. Wilt u sparren of meer informatie?

Neem contact op met Saskia op 06 13143130 of stuur een e-mail naar REGIONAALBBLPUNT@IEDEREDAG.COM

Wil jij het vak doktersassistente leren en tegelijkertijd werken in de praktijk? Vind jij uitdaging in de begeleiding van patiënten en het helder krijgen van de hulpvraag? Werk jij graag in teamverband? Beheers jij de Nederlandse taal goed en heb jij minimaal een vmbo-t of mbo 3 afgerond?

Dan zoeken wij jou!

Hoe gaat het in zijn werk en wat moet je doen:

  • Kom naar een van onze kennismakingsbijeenkomsten op 3 april of 3 juni van 18.30 tot 21.00 uur. Wij vertellen je alles over het werken in de praktijk en de opleiding.
  • Wij matchen je graag aan een leerwerkplek bij jou in de buurt. Solliciteren is niet nodig.
  • Laat je een goede indruk achter bij de leerwerkplek, dan start je in september ’24 met de opleiding en werk je bij je nieuwe werkgever.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Saskia door te appen of te bellen met 06 13143130 of mail naar REGIONAALBBLPUNT@IEDEREDAG.COM.

IK MELD ME AAN VOOR DE INFORMATIEBIJEENKOMST

**Check of je hoogst afgeronde opleiding aansluit bij de eisen.

IK MELD ME AAN VOOR DE BBL- OPLEIDING

**Wij hebben diverse leerwerkplekken die een kandidaat zoeken.
Wij kijken graag samen naar een passende plek.

"Het geheim van vooruit komen, is beginnen"

Deelname BBL-punt
Het Regionale BBL-punt is een samenwerking tussen het UWV, het SUMMA-college en IEDEREDAG. Als kandidaat hoef je geen kosten te betalen voor inschrijving, matching, screening en het assessment van het IEDEREDAG regionaal BBL-punt.

Voor de leerwerkplek vragen we een tegemoetkoming van 175 euro excl. BTW, als voorwaarde wordt gesteld dat de kandidaat na 1 maand na aanvang van de opleiding nog steeds ingeschreven staat. Deze afspraak geldt voor elke kandidaat die aan de opleiding begint.

Salaris tijdens opleiding
Als je de BBL-opleiding tot doktersassistente volgt, ben je in dienst bij je leerwerkplek. Je salaris wordt bepaald op basis van het aantal uren dat je afgesproken hebt. Als BBL’er val je onder schaal 3.

Urenverdeling over de week

De opleiding duurt minimaal 2 jaar. Je werkt ongeveer 3 dagen (24 uur) per week op je leerwerkplek en gaat 1 dag naar school. De schooldag staat vast, maar je kunt met je leerwerkplek afspreken op welke dagen je werkt. Ongeveer 1 dag per week gebruik je om te studeren en je opdrachten uit te werken. De dagen waarop je daadwerkelijk in de praktijk werkt, worden betaald.

Goed om te weten!
Als een van de genoemde punten het lastig maakt om deel te nemen aan de opleiding, kunnen kandidaten contact met ons opnemen. Wij zijn bereid om maatwerk te bieden en in overleg met de kandidaat, UWV, IEDEREDAG en de leerwerkplek oplossingen te vinden.

Wat houdt het assessment in?

Het assessment dat we gebruiken is de AMN-talentscan op niveau 4. Dit is een test die zowel capaciteit als persoonlijkheid meet. We kijken naar leerintelligentie, logisch redeneren, dynamiek, werkhouding, zelfredzaamheid en competenties. Een kandidaat moet op niveau 4 een minimale score van 60% behalen op capaciteit en 40% of meer op persoonlijkheid om geschikt te worden geacht voor het BBL-traject.

Als de kandidaat een vooropleiding in het buitenland heeft gevolgd, vragen we een minimale score van 60% op het taalaspect

Wat is het doel?
Het doel van deze test is om een weloverwogen keuze te maken tijdens het wervings- en selectieproces, zowel voor de kandidaat als voor het team in de praktijk. We kijken verder dan alleen de diploma’s, een de test geeft inzicht in de leervaardigheden en ontwikkelingspunten van de kandidaat. Dit minimaliseert risico’s en biedt een objectieve basis voor de keuze.

Wilt u een assessment inzetten?
Als een leerwerkplek een kandidaat wil laten screenen, kan dat kosteloos. De kandidaat ontvangt binnen een week de link naar het assessment en na bespreking van de resultaten wordt een online overleg ingepland met de leerwerkplek. Het hele proces kan over het algemeen binnen enkele dagen tot een week worden afgerond en kost de leidinggevende van de leerwerkplek hooguit een uur van zijn of haar tijd. Klik op de knop hieronder als je een assessment wilt aanvragen.

Heb je vragen neem dan contact op met Saskia door te bellen met 06 13 14 31 30 of mail naar of te mailen naar REGIONAALBBLPUNT@IEDEREDAG.COM

Flyer A5 en A4 (staand)

Vacature

Back To Top
×