skip to Main Content

VISUALS

 

Welkom bij mijn ‘Visuals’. Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden.

Deze leuke, maar zeer betekenisvolle beelden zijn de sleutel tot een helderdere communicatie. Of je nu je verhaal wilt versterken
of een boodschap wilt verduidelijken, de visuals zijn je ideale metgezel in presentaties, teambijeenkomsten of in een één-op-één gesprek.

Van een enkel plaatje tot posters en modellen, de visuals zijn te gebruiken in verschillende situaties. Met een resolutie van 300 DPI, zorg je voor scherpte en
helderheid, ongeacht de grootte van je project.

Laat je verbeelding de vrije loop met ‘Visuals’ en breng je boodschap tot leven op een onvergetelijke manier.

Veel plezier en succes

IN GESPREK MET..

Visuals die helpen om structuur te geven aan het gesprek met de medewerkers. Gebruik deze

visuals tijdens werkoverleggen of individuele gesprekken.

Jaarevaluatie of ontwikkelgesprekken

Visual

Een poster die je helpt in de voorbereiding naar een evalutatiegsprek met je medewerker. Wil jij ook meer uit de evaluatiegesprekken halen. Download dan onze poster en laat hem op A3 formaat drukken bij de plaatselijke printshop.

Prijs: €15,- excl. BTW

Wil je het format een persoonlijke touch geven die past bij jouw organisatie? Of heb je specifieke ideeën? Laat het me weten! Ik pas het format graag aan naar jouw wensen!

Download >>>

TEAM

Samenwerken is de sleutel tot succes; in een goed team worden individuele talenten versterkt en gedeelde doelen verwezenlijkt.

Teamwork

Teamwork

Visual

Deze leuke visual geeft al goed weer waar het bij teamwork over gaat. Doelen halen, plezier maken en zo zeker nog een aantal dingen. De hartjes staan voor mij voor ‘zorgharten’.

Prijs: €7,50 excl. BTW

Download >>>
Apotheekteam

Apotheekteam

Visual

Voeg de perfecte sfeer toe aan je presentatie met dit vrolijke apotheekteambeeld. Of je nu teamgerichte onderwerpen bespreekt of klantgerichtheid benadrukt, dit team straalt positieve energie en verbondenheid uit. 

Prijs: €7,50 excl. BTW

Download >>>
Back To Top
×