skip to Main Content

Coronabeleid richtlijnen voor trainingen

Al onze team- trainingen worden online georganiseerd. Zo voldoen wij aan de richtlijnen van het RIVM: thuiswerken tenzij het niet anders kan.

De online trainingen zullen niet minder effectief of inspirerend zijn dan op locatie. Ook tijdens online trainingen zorgen we voor interactie, procesoptimalisatie en praktijkgerichte opdrachten zoals je dat mag verwachten. Dat betekent dat ze direct toepasbaar zijn in de dagelijkse werkzaamheden.

Op de boot hebben we het programma zo georganiseerd dat het mogelijk om aan de richtlijnen van de RIVM te kunnen voldoen. De groepsgrootte is aangepast naar max 5 deelnemers. Er is naast mondkapjes ook handgel aanwezig. Natuurlijk hopen we dat in het nieuwe vaarseizoen vanaf 1 april de maatregelen al versoepeld zijn.

 

Online trainingen: hoe werkt dat?

We maken gebruik van een online leeromgeving en verschillende tools om de training praktisch, inspirerend en interactief te maken. Het is wenselijk dat de deelnemers gebruik kunnen maken van een computer met een camera en microfoon. We werken met toegankelijke tools, dus een echte ICT’er hoef je niet te zijn. Na de training kun je met het geleerde direct aan de slag. Na afloop zul je met een glimlach en vol energie de laptop dichtklappen.


Mocht je vragen hebben over het coronabeleid in jouw situatie:

Neem gerust contact met ons op via INFO@IEDEREDAG.COM of bel direct SASKIA: 06 13143130

Back To Top
×