skip to Main Content

“Wij van IEDEREDAG zijn ervan overtuigd dat dingen altijd beter kunnen..."

Wij leren mensen:

  • te werken naar een duidelijk doel
  • samen in kleine stappen verbeteringen op te pakken
  • het verschil te maken in een markt, waar de diensten en producten veel op elkaar lijken

Apotheekorganisaties vragen ons om hulp, omdat ze merken dat ze het werk niet ‘meer’ kunnen organiseren. Bijvoorbeeld doordat:

  • veranderingen komen niet van de grond, doelstellingen worden niet behaald
  • wachttijd (variatie) is te hoog
  • rendement neemt af, kosten nemen toe
  • ziekteverzuim neemt toe
  • klanttevredenheid en medewerkertevredenheid nemen af

Ze merken dat veranderen lastig is en processen niet slim zijn ingericht. Wij zien dat als een uitdaging en kijken met een frisse blik mee naar jouw organisatie.

We hebben geen standaard werkwijze, maar kijken samen hoe wij de meeste toegevoegde waarde kunnen creëren voor jou en je team. Dat kan betekenen dat we mensen opleiden, we meekijken op de vloer (Gembawalk), zorgen dat leidinggevenden meer focus krijgen of dat we een proces optimaliseren. Daarbij maken we gebruik van de 25 jaar ervaring in de apotheekbranche als o.a. operationeel clustermanager, docent MBO apothekersassistente, maar ook van de Lean Filosofie als Lean Team Coach en Six Sigma Black Belt.

Wij brengen jou en je team in beweging om van de apotheek een efficiënte en effectieve werkplek te maken, waar de patiënt de apotheek als een toegevoegde waarde in de keten ervaart.

Persoonlijk

We zijn altijd onszelf, dat merk je aan onze nuchtere benadering de betrokkenheid en de oprechte interesse die we in jou, je bedrijf en je team hebben. Wij geloven dat fout niet bestaat. maar dat men vooral kan leren van hetgeen (niet) gemakkelijk gaat. Daarin vinden we het belangrijk wat de ander vindt.

We zijn makkelijk te bereiken! Ook voor een korte vraag of om even te sparren mogen jullie ons appen, bellen of mailen.

Inspirerend

Wij worden gelukkig als we zien dat mensen zich ontwikkelen en we zijn enthousiast dat we met jou en je team aan de slag mogen om jouw doelstellingen te behalen.  Vanuit de vele jaren ervaring op diverse gebieden en het uitgebreide netwerk in de farmacie is er altijd een passende oplossing te vinden. Wij zorgen dat jij morgen aan de slag kan. Laat je verrassen door hetgeen mogelijk is binnen jouw organisatie.

Inspirerend

Wij worden gelukkig als we zien dat mensen zich ontwikkelen en we zijn enthousiast dat we met jou en je team aan de slag mogen om jouw doelstellingen te behalen. Vanuit de vele jaren ervaring op diverse gebieden en het uitgebreide netwerk in de farmacie is er altijd een passende oplossing te vinden. Wij zorgen dat jij morgen aan de slag kan. Laat je verrassen door hetgeen mogelijk is binnen jouw organisatie.

Praktisch

Wij zien het belang van de werkvloer en denken dus ook altijd vanuit deze werkvloer. Dat betekent dat hetgeen we doen aangepast wordt op de manier wat wenselijk is. Alles wat we doen, maken we visueel. Dat kan online of op papier zijn. We brengen de geleerde theorie direct in praktijk door oefeningen en simulaties.

Eerlijk

Het is misschien niet altijd leuk om te horen, maar we draaien er niet omheen. Dat kan betekenen dat we ook wel eens ‘nee’ zeggen. We oordelen niet wanneer we onze mening geven en we zullen de ander hierin altijd respecteren.

We doen dit om jou en/of je team verder te helpen en stappen te maken. Als dingen goed gaan, dan zeggen we dat natuurlijk ook.

Eerlijk

Het is misschien niet altijd leuk om te horen, maar we draaien er niet omheen. Dat kan betekenen dat we ook wel eens ‘nee’ zeggen. We oordelen niet wanneer we onze mening geven en we zullen de ander hierin altijd respecteren.

We doen dit om jou en/of je team verder te helpen en stappen te maken. Als dingen goed gaan, dan zeggen we dat natuurlijk ook

Benieuwd naar wie wij zijn?

Bekijk dan hier ons team

Back To Top
×